våra tjänster

konsultation

Trädgårdskonsultation

En trädgårdskonsultation är nyckeln till att skapa din drömträdgård. 

Med professionell vägledning och expertis kan vi hjälpa dig att omvandla din trädgård till en frodig oas eller skapa den perfekta utomhusmiljön. Vi lyssnar på dina önskemål, analyserar din trädgård och ger dig skräddarsydda råd om växtval, layout, underhåll och mycket mer. Tillsammans skapar vi en trädgård som speglar din stil och blir en fröjd för ögat. Kontakta oss idag för att börja din resa mot en vackrare trädgård.

Från 1850 :-

trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign

Vi erbjuder skräddarsydda designlösningar för att förverkliga din drömträdgård!

Oavsett om du har en ny tomt som behöver utformas från grunden, en befintlig trädgård som behöver förändras eller specifika delar av trädgården som behöver förbättras, kan vi hjälpa dig att skapa en trädgård som speglar din stil och uppfyller dina behov.

Från 7700:-

växthus trädgårdsdesign trädgårdsarkitekt

Trädgårdsanläggning

Letar du efter hjälp att anlägga din trädgård eller uppföra fasta strukturer för att förbättra ditt trädgårdsutrymme?

Oavsett om du önskar ett nytt växthus för att kunna odla egna grönsaker året runt, en vacker pergola för att skapa en avkopplande skuggig plats eller en ny altan där du kan njuta av utelivet, så finns vi här för att assistera dig. Vi erbjuder inte bara professionell design och kreativa lösningar, utan vi erbjuder också projektledning för att se till att hela processen går smidigt och effektivt.

Begär offert

Varför Studio Lilla Ågård

Studio Lilla Ågård är en Trädgårdsarkitektstudio som brinner för att skapa unika och inspirerande utemiljöer. Vi lyssnar på dina önskemål och skapar skräddarsydda designlösningar som tar hänsyn till platsens förutsättningar, klimatet och dina preferenser.


Vi erbjuder en personlig och noggrann planeringsprocess som säkerställer att dina drömmar blir verklighet. Vi tar hand om alla detaljer, från inledande planering och materialval till projektgenomförande och efterarbete.


Vårt mål är att skapa trädgårdar som är både vackra och funktionella. Vi vill att våra trädgårdar ska vara utrymmen där du kan koppla av, njuta av naturen och umgås med dina nära och kära.


Vi tror att trädgårdar kan vara en viktig del av vår livskvalitet. De kan bidra till att främja avkoppling, hälsa och hållbarhet. Därför strävar vi efter att skapa trädgårdar som är vackra, funktionella och hållbara.

Välj Studio Lilla Ågård när du vill ha en trädgård som blir en förlängning av ditt hem och som kommer att ge dig glädje och inspiration i många år framöver.

Utbildad Trädgårdsarkitekt

Tryggt samarbete

Miljömedvetenhet

Högsta betyg på Google